Tırnak Kesim Travayı

16-05-2019 14:03
Tırnak Kesim Travayı

SELVET TIRNAK KESİM TRAVAYI


 

     Hayvanlarınızın tırnak bakımları, muayene ve tedavileri sırasında sabitlemeye yarar. Hayvanı kafese çekmek yerine kafesi hayvanın bağlı olduğu yerde uygulamak çok daha güvenli ve pratiktir. Askı barı sayesinde hayvanın ayaklarını yerden keser ve ağırlığını kafese verir. Kurulumu iki dakikadır. De monte modüler yapısı ile her yere kolayca taşınır.  Tedavi dışında kesilmiş hayvanın yerden yükseltilerek hijyenik bir şekilde yüzülmesi, iç organlarının boşaltılması, dörde bölünmesi ve etlerin doğranması işlemleri için tezgah görevi görür. Kurban bayramlarında da büyük yardımcınız olan portatif travay her köye her işletmeye gerekli bir alet olup ptt ile tüm türkiye'ye kapıda ödeme imkanı ile ulaştırılmaktadır. Ayrıca tüm tarım kredi kooperatiflerinden isteyebilirsiniz. 2 yıl garantili olup uluslararası patentlenmiştir.

 

 Kurulum Ve Kullanım :

1-Sağ kanat ve sol kanat yukarı yönde açılır. Zemin sert ya da beton olmalıdır.

2-Sağ kiriş ve sol kiriş yuvasına oturtulur ve vidalanır.

3-Tavan barı kanatlar üzerine oturtulur ve vidalanır.

4-Kayar kelepçeler ön ayaklara göre sabitlenir vida ile sıkıştırılır. Halat kelepçenin içinden geçirilir ve bileğe bağlanır. Ayak yuvaya sıkıca oturana kadar çark çevrilir.

5-Arka çarkın halatı ön göğüsten hayvanı asmak üzere tavan barındaki kancaya takılır. Ön ayaklar yere hafif basana kadar yerden yükseltilir.

6-Çark ve makaradan gelen halat ön ayağı sabitlemek için çevrilir.  (Tırnak kesimi haricinde yatan hayvanda ayaklar yukarı sırt yere gelecek şekilde bağlanır ve çalışma seviyesine kadar yerden yükseltilir.)

7-Arka ayak için arka çark halatı tavan barından çapraz atılır ve hortumlu barın arkasından ayak bileğine bağlanır. Dirsek kısmı hortuma oturana kadar çark çevrilir.

8-Aşırı tepinen ve huysuz hayvanlarda bir kişinin muşetle burundan tutması ya da kısa bağlanması gerekir.

 


 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.